Kurnaz Fabregas’ın sprey oyunu!

Kurnaz Fabregas’ın sprey oyunu!
Chelsea'nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas, bir serbest vuruş öncesi tartışma yaratan harekete imza attı. Cesc Fabregas, hakem arkasını döner dönmez serbest vuruşun kullanılacağı yeri değiştirdi.

İngiltere Premier Lig’de Chelsea’nin sahasında Everton ile oynadığı ve 0-0 berabere biten karşılaşmaya Cesc Fabregas’ın hareketi damga vurdu. Chelsea’nin İspanyol yıldızı, karşılaşmanın hakemi Kevin Friend’in serbest vuruşun kullanılacağı alana koyduğu işareti ileri çekti. Cesc Fabregas’ın bu hareketi, İngiltere’de tartışma konusu oldu.

Zorlu mücadelede Everton savunmasını aşmakta zorlanan Chelsea’nin kazandığı bir serbest vuruşta topun başına Cesc Fabregas geçti. Hakem Kevin Friend, serbest vuruşun kullanılacağı yeri spreyi ile işaretledi. Genelde uzun çizgi çizen hakemlerin aksine Kevin Friend, topun önüne küçük bir nokta koyarak barajın duracağı yeri belirlemek için adım saymaya başladı. Hakemin arkasını dönmesini fırsat bilen Cesc Fabregas, sprey ile bırakılan işareti yerden alarak biraz daha ileriye koydu.

Futbolseverler, Twitter’da Cesc Fabregas’ın görüntüsünü ekleyerek bunun bir aldatmaca olduğunu savundu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Cesc Fabregas’a ceza verilmesini isterken, bazıları ise bu hareketi zekice ve komik buldu.

Etiketler :