Konyasporlu futbolcunun bacağının hali sosyal medyayı salladı!

Konyasporlu futbolcunun bacağının hali sosyal medyayı salladı!
Fenerbahçe Konyaspor maçında Martin Skrtel'in Leonard Zuta'ya yaptığı müdahale Atiker Konyaspor cephesinin tepkisini çekti

Fenerbahçe Konyaspor maçında Martin Skrtel'in Leonard Zuta'ya yaptığı müdahale Atiker Konyaspor cephesinin tepkisini çekti. Yeşil-beyazlılar resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla isyan ederken devre arasında Zuta'nın bacağının hali sosyal medyada gündeme damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor, Kadıköy’de bir araya gelirken maçın ilk yarısına VAR kararları ve tartışmalı pozisyonlar damga vurdu. Karşılaşmanın 13. dakikasında Martin Skrtel'in Leonard Zuta'ya yaptığı müdahale sarı kartla cezalandırılırken Konyaspor cephesi kırmızı kart bekledi.

Daha sonra 33’te Adis Jahovic’in gördüğü kırmızı kartın ardından Atiker Konyaspor, resmi Twitter hesabından Skrtel'in Zuta'ya yaptığı müdahalenin fotoğrafını paylaştı ve “Karşılaşma 11’e 10 devam edecek” ifadesini kullandı.

Devre arasında ise Atiker Konyaspor bir paylaşımda daha bulundu. Bu kez Leonard Zuta’nın bacağının fotoğrafını paylaşan yeşil-beyazlılar, Zuta’nın bacağını “Skrtel ile girdiği mücadele sonrası futbolcumuz Zuta'nın ayağı” ifadeleriyle paylaştı. İki paylaşımda sosyal medyada geceye damga vurdu.

[embed]

60 Saniyede Gün Özeti

Etiketler :