Kız yurdunun önünde, öğrencilere bakarak mastürbasyon yaptı, polis gelmeden kaçtı!

Kız yurdunun önünde, öğrencilere bakarak mastürbasyon yaptı, polis gelmeden kaçtı!
Manisa Şehzadeler'de bir kız öğrenci yurdunun önüne gelen bir şahıs, yurttan çıkan kız öğrencilere bakarak mastürbasyon yaptı. Tacizi bir öğrenci cep telefonuyla görüntülerken, şüpheli şahıs kaçtı. Polis tacizcinin...

Manisa Şehzadeler'de bir kız öğrenci yurdunun önüne gelen bir şahıs, yurttan çıkan kız öğrencilere bakarak mastürbasyon yaptı. Tacizi bir öğrenci cep telefonuyla görüntülerken, şüpheli şahıs kaçtı. Polis tacizcinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

YURDUN ÖNÜNDE MASTÜRBASYON!

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Çarşı Mahallesindeki kız öğrenci yurdunun önünde meydana geldi. Kimliği belirsiz şahıs, öğrencilerin sabah derse gitmek için yurttan çıkış yaptığı sırada yurdun önüne gelerek, önce bir süre yurttan çıkan kız öğrencileri izledi. Yurtta kalan bir kız öğrenci, durumdan şüphelenerek bu kişiyi cep telefonuyla görüntülemeye başladı. O anlarda bu kişi, pantolonunun fermuarını açarak mastürbasyon yapmaya başladı. Yurttan çıkan kız öğrencilere aldırış etmeden davranışını sürdüren bu kişi, ihbar üzerine sevk edilen polis ekipleri gelmeden ortadan kayboldu.

POLİS ÇAĞRILDI

Görüntüleri incelemeye alan polis, bu kişinin kim olduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Etiketler :