Yeni yılın ilk saatlerinde doğan kız bebek cami avlusunda bulundu!

Yeni yılın ilk saatlerinde doğan kız bebek cami avlusunda bulundu!
Gaziantep'te 1 günlük kız bebek cami avlusuna bırakıldı. Kız bebeğin kimliği, uyruğu ve kimin bıraktığı henüz belirlenemedi.YATSI NAMAZI İÇİN CAMİYE GELENLER BULDUOlay, akşam saatlerinde Ali Erçelebi Mahallesi’nde meydana...

Gaziantep'te 1 günlük kız bebek cami avlusuna bırakıldı. Kız bebeğin kimliği, uyruğu ve kimin bıraktığı henüz belirlenemedi.

YATSI NAMAZI İÇİN CAMİYE GELENLER BULDU

Olay, akşam saatlerinde Ali Erçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. Yatsı namazı için camiye gelenler, avluda battaniyeye sarılı bebek buldu. Bebeği ’üşemesin’ diye cami içerisine alan vatandaşlar, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

BEBEĞİ BIRAKAN KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İhbarla gelen sağlık görevlileri, kız bebeği ambulansla Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste muayene edilen ve yapılan incelemede göbek mandalı halen takılı olan ve topuk kanı alındığı saptanan bebeğin dün bir sağlık kuruluşunda doğduğu belirlendi.

Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen kız bebek, kuvöze konularak hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Polis, bebeğin uyruğunu ve camiye bırakan kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Etiketler :