Kılıçdaroğlu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İş Bankası yanıtı

Kılıçdaroğlu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İş Bankası yanıtı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Sayın Erdoğan CHP'nin İş Bankası'ndan para almadığını söylemesi güzel bir olay. Daha önce Kenan Evren de aynı yolu denemişti Evren ve arkadaşları darbe sonrası Atatürk'ün hisselerini Hazine'ye devretmişlerdi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Sayın Erdoğan CHP'nin İş Bankası'ndan para almadığını söylemesi güzel bir olay. Daha önce Kenan Evren de aynı yolu denemişti Evren ve arkadaşları darbe sonrası Atatürk'ün hisselerini Hazine'ye devretmişlerdi. Erdoğan önce hukuki bir sürece baksın'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

''Öğretmenlerimizin sorunları var parlamento açıldığında o konuyla ilgili yasal düzenlemeleri parlamentoya vereceğiz. Öğretmenler Günü onlara birer maaş ikramiye verilmesi bizim arzularımızdan bir tanesi.

İŞ BANKASI AÇIKLAMASI

Sayın Erdoğan CHP'nin İş Bankası'ndan para almadığını söylemesi güzel bir olay. Daha önce Kenan Evren de aynı yolu denemişti Evren ve arkadaşları darbe sonrası Atatürk'ün hisselerini Hazine'ye devretmişlerdi. Erdoğan önce hukuki bir sürece baksın. Türkiye'yi silah arkadaşları ile beraber savunan Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetine herkesin saygı duyması lazım. Acaba onu alıp Türkiye Varlık Fonu'na mı devretmeyi düşünüyor ona bakmak lazım.''

Türkiye Cumhuriyeti bir şeyhten uçak alacak kadar küçülmemeli. Hem diyorsun dünya lideriyim, hem kalkıp hibe uçak alıyorsun. Eğer onuru varsa o uçağı yarın iade eder. Türkiye Cumhuriyeti devleti bir şeyhten bir uçak alamaz der.

Etiketler :