Kılıçdaroğlu: Ülkemizi 3. dünya ülkesi haline getiren AKP'dir!

Kılıçdaroğlu: Ülkemizi 3. dünya ülkesi haline getiren AKP'dir!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü Meclis CHP Grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'nin dış politikasını sosyal medya üzerinden bir kez daha eleştirerek, ABD ile yaşanan vize krizinin tek sorumlusunun...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü Meclis CHP Grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'nin dış politikasını sosyal medya üzerinden bir kez daha eleştirerek, ABD ile yaşanan vize krizinin tek sorumlusunun AKP iktidarı olduğunu söyledi.

İdlib'de gerçekleştirilen operasyonda Türkiye'nin garantör olduğna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Esad’ı devirmek için batmadığımız bela kalmadı. Şimdi Esad’ın güvencesi oldular" dedi.

Resmi twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan CHP lideri şu ifadeleri kullandı:

"ABD, AKP Hükümeti ile anlaşmazlığının faturasını 80 milyona kesmiştir. Bu krizin sorumlusu ülkemizi 3. dünya ülkesi haline getiren AKP'dir!

Esad’ı devirmek için batmadığımız bela kalmadı. Şimdi Esad’ın güvencesi oldular. Bunların basiretsizliğinin bedelini masum halkımız ödüyor!

Şovdan ibaret dış politikalarıyla, Türkiye'ye cihatçıları temizleme görevi kaldı. İdlib’den gelecek her şehidin sorumlusu Erdoğan’dır!"

Etiketler :