Kılıçdaroğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı'ndan Baykal'a ziyaret

Kılıçdaroğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı'ndan Baykal'a ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Deniz Baykal'ı kaldığı hastanede ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti.

Yetkililerden bilgi alan Kılıçdaroğlu ve Akıncı daha sonra kameralar karşısına geçti.

Kılıçdaroğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın ziyareti dolayısıyla, Kıbrıs Türk halkına yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz açıklamasını yaptı.

"BAYKAL KKTC İÇİN ANLAMLI VE DEĞERLİDİR"

Ardından KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı açıklama yaptı. Akıncı, "Sayın Baykal bir devlet adamı olarak Türkiye için ifade ettiği anlam ve değer kadar Kıbrıs Türk halkı için de anlamlı ve değerlidir. Gerek şahsım gerekse Kıbrıs Türk halkı adına onun sağlık durumu ile ilgili bilgi almak ve geçmiş olsun dileklerimi ailesine, siyasal partisine ve tüm Türkiye'ye iletmek adına buradayım.

Doktorlarından aldığım bilgi umut vericidir. İyiye doğru bir gidiş var. Temennimiz bu iyiye gidişin devam etmesidir. Sayın Baykal'ı yeniden eskisi gibi aramızda görmek istiyoruz. Ailesine ve CHP camiasına hemde Türk Ulusuna geçmiş olsun dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum." dedi.

Etiketler :