Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelere AKP'den ilk tepki: Bütün iddialar yalan

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelere AKP'den ilk tepki: Bütün iddialar yalan
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeleri ve iddialarını değerlendiren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bütün iddiaları yalan." dedi."BÜTÜN İDDİALAR YALAN"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ispatlasın istifa...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeleri ve iddialarını değerlendiren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bütün iddiaları yalan." dedi.

"BÜTÜN İDDİALAR YALAN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ispatlasın istifa ederim" restine CHP grup toplantısında belgelerle cevap veren CHP Grup Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AKP'den ilk değerlendirme geldi. AKP Grup Başkanvekili Turan, "Bütün iddiaları yalan. Açıkladığı belgeler ticaret kaynaklı. İddialar çöktü, resmi işlemi belge diye sundu. Kılıçdaroğlu istifa etmeli" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınları hakkındaki para transferi iddialarının ardından AKP'den ilk açıklama geldi. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Biz bu iddiayı zaten ciddiye almamıştık. Az önce izledik Kılıçdaroğlu'nu. Bütün iddiaları yalan. Açıkladığı belgeler ticaret kaynaklı. İddialar çöktü, resmi işlemi belge diye sundu. Kılıçdaroğlu, istifa etmeli" dedi.

Bülent Turan'ın açıklamaları şöyle:

"ABD'NİN SESİ RADYOSU" BENZETMESİ!

"CHP bir ana muhalefet partisi gibi değil adeta ABD'nin sesi radyosu gibi, FETÖ'nün sesi radyosu gibi hareket ediyor. Biliyorsunuz Bilal Erdoğan'ın bir kebapçıda çekilen fotoğrafı DEAŞ liderleriyle çekilen bir fotoğrafmış gibi servis etmişlerdi. Geçen hafta kendi partisinin açıklarını kapatmak için bir iddia ortaya attı.

"TÜRKİYE'YE GELEN PARAYI, DIŞARI GİTMİŞ GİBİ..."

Az önce izledik Kılıçdaroğlu'nu. Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye'ye döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kar eden firmanın Türkiye'ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye'den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye'ye gelen döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor"

Etiketler :