Khaleesi için hazırlandı

Khaleesi için hazırlandı
Game of Thrones'un güzeli 007 Jane Bond olmak istiyor

Game of Thrones dizisinde Khaleesi karakterini canlandıran ve Esquire dergisi tarafından 'Yaşayan en seksi kadın' seçilen Emilia Clarke'ın en büyük arzusu ortaya çıkmıştı.

James Bond serisinin 007’si Daniel Craig’in reddettiği rolü canlandırması için gelecek iki Bond filminde kimin oynayacağı sorusu gündemdeyken, Game of Thrones dizisiyle tanınan Emilia Clarke, filmde oynamak istediğini söylemişti.

The Daily Star’a konuşan 30 yaşındaki yıldız, "Gerçekleşmemiş çok sayıda hayalim var, Jane Bond olmak da bunlardan biri. James Bond da Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio’dan başkası olamaz” ifadesini kullanınca Rolling Stone dergisi sürpriz yapmıştı. Dergi Clarke’ın rol aldığı Terminator Genisys filminden karelerle bir 'Jane Bond' fragmanı hazırladı. Fragmanda Clarke’ın talep ettiği üzere, James Bond olarak Leonardo DiCaprio 'Muhteşem Gastby' filminden görüntülerle yer aldı.

Klip, Khaleesi hayranları arasında paylaşılmaya devam ediyor. Seksi yıldızın sevenleri onu Khaleesi olarak görmeye devam etmek istediğini belirtse de, sosyal medyada bu klip de büyük ilgi görüyor...

Emilia Clarke as Jane Bond

Emilia Clarke said in a recent interview that she wants to be the first female James Bond 007. So we wanted to see how this movie would look. Check out our faux movie trailer for 'Jane Bond.'

Publié par Rolling Stone Video sur mardi 31 mai 2016

Etiketler :