Kendisini darp eden erkek arkadaşını bıçakladı

Kendisini darp eden erkek arkadaşını bıçakladı
Samsun'da tartıştığı arkadaşı Gökhan K.'yı (25) sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan Yıldız A. (22), tutuklandı. Yıldız A., ifadesinde "Bana hakaret ederek darp etti, ben de bıçakladım" dedi.

Olay, İlkadım ilçesinde bulunan Selahiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanın çatısında birlikte alkol alan Gökhan K. ile arkadaşı Yıldız A. belirlenemeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldız A., Gökhan K.’yı sırtından bıçakladı. Olayı duyan apartman sakinleri durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gelen 112 Acil ekibi tarafından yaralı genç ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Şüpheli Yıldız A. ise Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı Gökhan K.’nın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Emniyette ifadesi alınan Aslankılıç, “Bana hakaret ederek darp etti, ben de bıçakladım” dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen Yıldız A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Etiketler :