Kemal Kılıçdaroğlu, "Kavgayı bırakalım köylünün fındığına bakalım"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Kavgayı bırakalım köylünün fındığına bakalım"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki milletvekilleri Akçakoca Uğurlu köyünde vatandaşla bir araya geldi. Fındık üretimi hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, “Bu ürünün hakkının verilmesi lazım" dedi.CHP...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki milletvekilleri Akçakoca Uğurlu köyünde vatandaşla bir araya geldi. Fındık üretimi hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, “Bu ürünün hakkının verilmesi lazım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'nin Uğurlu köyü girişinde vatandaşlar ve Kandilli, Alaplı ve Gülüç’ün CHP’li belediye başkanları tarafından karşılandı. Köy meydanında vatandaşlarla sohbet edip çay içen Kılıçdaroğlu'na köylüler, bir sepet fındık hediye etti.

Fındık üreticilerinin sorunlarına yönelik açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce’de üretilen fındığın çok kaliteli olduğuna dikkat çekerek, “Sen ben kavgasını bırakalım, vatandaşın derdi var. Vatandaş diyor ki benim fındığıma kaç lira fiyat vereceksin. Bir an önce açıkla beni kurda kuşa teslim etme. Sizin çoluğunuz çocuğunuz var, kimseye teslim edilmemeniz gerekiyor. Alın teriyle üretiyor alın teriyle kazanıyorsunuz. Bir başka önemli sorun fındık toplamaya gelen işçiler. Onların da sorunları var, sorunlarını çözmek bizim boynumuzun borcu. Ama öncelikle şu ürünün hakkının teslim edilmesi lazım bunu bekliyoruz” dedi.

Etiketler :