Kedi besledikleri için darp edildiler iddiası!

Kedi besledikleri için darp edildiler iddiası!
Antalya'nın Kemer ilçesinde Alaeddin ile Yeşim Çetinel çifti, kedi besledikleri gerekçesiyle 2 kişi tarafından darbedildikleri iddiasıyla polise şikayette bulundu.

İstanbul’da elektrik mühendisi olarak çalıştığı firmadan emekli olan Alaeddin Çetinel, yaptığı açıklamada, eşiyle huzurlu bir hayat yaşamak için Kemer ilçesinde bahçeli bir ev satın aldıklarını söyledi. Arslanbucak Mahallesi’ndeki kedileri zaman zaman beslediklerini anlatan Çetinel, bir hafta önce emlakçılık yapan M.Y. tarafından “Bu kedileri beslemeyin. Sizin için iyi olmayacak” gibi cümlelerle tehdit edildiklerini öne sürdü. Eşiyle yürüyüş yaptıkları sırada bir kediyi sevdiklerini anlatan Çetinel, bu sırada aynı kişinin kendilerine küfür ettiğini, saldırdığını iddia etti.

'KEDİYİ SEVMEK SUÇ MU?'

Şüphelinin, “Kediyi sevmek suç mu?’ diye sorduktan sonra yumruk atmaya başladığını öne süren Çetinel, “Sonra eşim araya girdi. Eşime de yumruk attı. Bu sırada oğlu olduğunu öğrendiğim bir kişi de saldırdı. Eşime ve bana defalarca yumruk attılar. Eşimin saçlarını yoldular. Kimse de yardım etmedi” dedi.

Etiketler :