Kazete kapandı! Artık internette devam edecekler...

Kazete kapandı! Artık internette devam edecekler...
Kazete Bağımsız Kadın Gazetesi'nin 20 yıl sonra basılı yayınını durdurduğu açıklandı.

Bağımsız Kadın Gazetesi, 20 yıl sonra basılı yayın hayatına nokta koydu. Halk TV'ye konuşan gazete yöneticileri;  "Bundan sonra yolumuza dijital ortamda devam edeceğiz" diye konuştu.

Son dönemde artan internet haber medyacılığına bir gazete daha katıldı. Kazete, artık yoluna kazete.com.tr'de devam edecek.

20 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren KAZETE- Bağımsız Kadın Gazetesi, Ekim'de yayımladığı son sayısıyla basılı yayınına son noktayı koydu. KAZETE yoluna dijital ortamda devam edecek.

1997 Ekim'inde "Haydi Cumhuriyet Zinciri'ne manşetiyle çıkarak 20 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren KAZETE, Ekim 2017'de "Cumhuriyeti Unutturmayacağız" manşetiyle son kez basılı olarak abonelerine dağıtıldı.

Cumhuriyet döneminde yayınlanan en uzun süreli kadın hakları gazetesi olarak tarihte yerini alan KAZETE'nin bundan böyle haberlerine 2000 yılından beri dijital ortamda olan kazete.com.tr adresinden ve mobil uygulamalarından ulaşılabilecek.

KAZETE'nin kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Berrin Gürçay Dilekçi kuruluşundan beri ulusal ve uluslararası kadın aktivistleri, kadın örgütleri ve kadın platformlarıyla dayanışma ve işbirliği içersinde olan KAZETE'nin aynı anlayışı dijital ortamda da sürdüreceğini açıkladı.

[caption id="attachment_242836" align="alignnone" width="640"] kazete.com.tr[/caption]