Kasımpaşa 1-4 Galatasaray / Maçın özeti...

Kasımpaşa 1-4 Galatasaray / Maçın özeti...
Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yı Feghouli'nin hat-trick yaptığı maçta 4-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Kasımpaşa'nın golünü 14. dakikada Trezeguet atarken, konuk ekipo Galatasaray'a farklı galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Belhanda, 28., 53. ve 68. dakikalarda Feghouli kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 42'ye yükselterek bir maç eksik Medipol Başakşehir ile puan farkını 3'e indirdi. Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Zorlu karşılaşmada hakem Ali Palabıyık görev aldı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Cevdet Kömürcüoğlu üstlendi.

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında evinde Benfica'ya 2-1 mağlup olarak, rövanş öncesi avantajını kaybeden sarı kırmızılılar, gözünü lige çevirdi. Spor Toto Süper Lig'de 7 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, Kasımpaşa engelini de aşarak şampiyonluk yolunda bir büyük engeli daha aşmak istiyor. Kasımpaşa deplasmanına moralli gelen Galatasaraylı oyuncular, müzik eşliğinde, otobüs camlarına vurarak stada girerek geleneklerini sürdürdüler.

Kasımpaşa ise kötü gidişatı durdurmak için Galatasaray karşısında galibiyet arıyor. Ligde 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen İstanbul ekibi, sarı kırmızılılar karşısında 3 puan alarak çıkış yakalamak istiyor.

Etiketler :