Karısını yakalatmak için böyle ölü taklidi yaptı!

Karısını yakalatmak için böyle ölü taklidi yaptı!
Eşinin kendisini öldürteceğini öğrenince ölü taklidi yaptı.

Acı bir bilgiyi öğrendi, karısı kendisini öldürtme planları yapıyordu. Bu bilgiyi alan koca, karısından daha iyi bir plana imza attı.

Ramon Sosa, eşinin planını alt üst etti, kendini ölü göstererek hem dehşet planı ortaya çıkarttı hem de canını kurtardı.

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan spor salonu işletmecisi ve boks eğitmeni Ramon Sosa (50), 2007 yılında tanıştığı Meksikalı Maria Lulu Sosa ile 2010 yılında evlendi. Evlilikleri yolunda giderken, Ramon, bir gün eskiden boks eğitimi verdiği bir arkadaşından gelen telefonla sarsıldı.

43 yaşındaki Maria Lulu, kocasının arkadaşı olduğunu bilmediği Gustavo adlı kişiden eşinin öldürmesi için kiralık katil bulmasını istemişti. Gustavo, kadına durumu açıklamadan Ramon'u arayarak eşinin kötü niyetlerini anlattı. İlk önce bunun bir şaka olduğunu düşündüğünü söyleyen Ramon, "Daha sonra bir plan yaptık. Gustavo'nun üzerine kayıt cihazı koyduk. Eşimin beni öldürmesi için para teklifini kayıt altına aldık ve bunu da polise verdik" dedi.

FBI DAHİL OLDU

Bunun ardından olaya FBI dahil oldu. FBI yetkilileri, Ramon Sosa'dan ölü taklidi yapmasını istedi. Bunun için FBI, Ramon'u bir çöle götürerek onun bir çukura girmesini sağladı. Polis, Ramon'a makyaj yaparak başından vurulmuş ve kafasından kan sızıyormuş gibi gösterdi. Daha sonra Ramon'un fotoğraflarını çektiler.

Geriye Ramon'un eşinin, cinayeti kabul etmesi kalmıştı. Bunun için kiralık katil rolündeki bir FBI ajanı, kadınla buluştu ve kocasının 'ölü taklidi' yaptığı fotoğrafları gösterdi. Maria Lulu, eşinin gerçekten öldüğünü düşünerek güldü ancak bu kadının özgürlüğünün sonu oldu. Maria Lulu, geçtiğimiz yıl cinayete teşvikten 20 yıl hapis cezası aldı. Ramon Sosa, eşinin kendisini miras nedeniyle öldürmek istediğini söyledi.