Kardeşim Benim 2 filminin galası yapıldı

Kardeşim Benim 2 filminin galası yapıldı
Merakla beklenen TAFF ve BRK’S Productions yapımı "Kardeşim Benim 2" filminin oyuncuları bir ilke imza attı! Burak Özçivit, Murat Boz, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Korhan Herduran galanın da gerçekleştiği gün (22...

Merakla beklenen TAFF ve BRK’S Productions yapımı "Kardeşim Benim 2" filminin oyuncuları bir ilke imza attı! Burak Özçivit, Murat Boz, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Korhan Herduran galanın da gerçekleştiği gün (22 Kasım Çarşamba), davetlilerle buluşmadan saatler önce  ÖzdilekPark İstanbul Avm Cinetime Sinemaları’nda sevenleriyle buluştu.

SEYİRCİYLE BULUŞMADA YER YERİNDEN OYNADI!

Filmi vizyona girmeden önce izleme şansı yakalayan coşkulu kalabalık oyuncuları çığlıklar ve alkışlar eşliğinde karşıladı. Sinemadaki fuaye alanını saatler öncesinden hıncahınç doluran coşkulu kalabalığın sevgi seli görülmeye değerdi. Burak Özçivit ve Murat Boz sevenleriyle tek tek fotoğraf çektirdi, imza dağıttı. Ardından tüm kadro sinemaseverlere teşekkür etti ve 9 sinema salonunu tek tek gezerek herkese iyi seyirler diledi.

Film ekibi hemen ardından gala için Kanyon Avm Cinemaximum Sinemaları’ndaydı. Film gösterimi öncesinde basınla buluşan oyuncular eğlenceli bir sohbetle filmlerini anlattı. Galaya gelenler arasında Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Kerem Alışık, Derya Şensyoy, Ferhan Şensoy, Derya Baykal, Ezgi Şenler, Banu Ilıcalı ve eşi de vardı.

"KARDEŞİM BENİM 2" SEYİRCİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEK!

Filmin oyuncuları, İstanbul’daki galanın ardından 26 Kasım Pazar günü İzmir, 27 Kasım Pazartesi Duisburg, 28 Kasım Salı Brüksel, 30 Kasım Perşembe Bakü’de sevenleriyle bir araya gelecek!

Senaryosu ilkinde olduğu gibi yine Zafer Külünk’e ait filmin yönetmeni de yine Mert Baykal. “Kardeşim Benim 2” 24 Kasım’da sadece sinemalarda olacak!

"KARDEŞİM BENİM 2"

OYUNCULAR :

BURAK ÖZÇİVİT

MURAT BOZ

FERDİ SANCAR

LEYLA FERAY

PINAR DENİZ

KORHAN HERDURAN

HAKAN KARSAK

OZAN ÇELİK

SEZGİ MENGİ

AYHAN TAŞ

ENGİN ŞENKAN

- Hikmet Aydoğan

Etiketler :