Fransa'da para dolu dükkanın kapısı açık unutulunca...

Fransa'da para dolu dükkanın kapısı açık unutulunca...
Fransa'da duyanları hayrete düşüren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kapısı açık unutulan para dolu dükkan soyuldu. Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles de Gaulle havalimanında bir evsiz, kapısı kilitli olmayan para idaresi...

Fransa'da duyanları hayrete düşüren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kapısı açık unutulan para dolu dükkan soyuldu. Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles de Gaulle havalimanında bir evsiz, kapısı kilitli olmayan para idaresi dükkanından 300.000 euro çalarak gözden kayboldu.

PARA DOLU ÇANTALAR...

Paris'teki Charles de Gaulle havalimanında çöp kutularını karıştıran evsiz bir erkek geçen cuma günü Loomis adlı para idaresi dükkanının kapısının kilitli olmadığını fark etti. Dükkana giren şahıs, para dolu iki büyük çantayı alarak gözden kayboldu.

Çantalarda  300.000 euro, yaklaşık 350.000 dolar bulunuyordu.

KAPI NEDEN KİLİTLİ DEĞİLDİ?

Haberi ilk duyuran Le Parisien gazetesi olay hakkında 'mükkemmel suç' tanımını yaparken, gazeteye konuşan bir polis yetkilisi "kapının neden kilitli olmadığını bilmediklerini" söyledi.

AFP'ye konuşan bir başka polis kaynağı da "Önce bunun bir tezgah olduğunu düşündük ancak tamamen şans gibi gözüküyor. Gerçekten inanılmaz" dedi.

50'li yaşlarında olduğu tahmin edilen şahısın kimliğinin belirlendiği ve bulunması için çalışmaların sürdüğü açıklandı.

Etiketler :