Kahreden an! Cenazesini nişanlısı aldı

Kahreden an! Cenazesini nişanlısı aldı
İran'daki uçak kazasında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor. Kazada hayatını kaybeden takı tasarımcısı Aslı İzmirli'nin cenazesini bu yaz evleneceği Lübnanlı nişanlısı Bassam Houssami aldı.

TURİZMCİ olan Houssami ailesiyle birlikte Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesine gelerek cenazeyi teslim aldı.

Hayli üzgün olan Houssami burada taziyeleri kabul etti. Camide de acılı annesi Gülay İzmirli kızının arkadaşlarına sarılarak gözyaşı döktü.

İzmirli'nin cenazesinin öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu'da dedesi Ahmet Muhtar İzmirli'nin yanına defnedileceği öğrenildi.

LİANA HANANEL’İN CENAZE TÖRENİ

1 çocuk annesi Liana Hananel için de Ulus Musevi Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenleniyor. Cenaze törenine çok sayıda kişi katılıyor. Hananel, cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.(DHA)

KABİN MEMURU EDA USLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR 

Düşen jette kabin memuru olan Eda Uslu da son yolculuğuna uğurlanıyor. Uslu'nun cenazesi camiye getirilirken, annesi ve kız kardeşi tabut başında uzun süre gözyaşı döktü.

Uslu'nun tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze töreninin düzenleneceği Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'ne getirildi. Burada Uslu'nun annesi, kız kardeşi ve ağabeyi taziyeleri kabul etti. Acılı ailenin tabut başında uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. Uslu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak.

Etiketler :