Kadınlar Günü'nde büyük dolandırıcılık! Ciceksatis.com'a sakın kanmayın...

Kadınlar Günü'nde büyük dolandırıcılık! Ciceksatis.com'a sakın kanmayın...
Onlarca hediye siparişini toplayan siteye ulaşılamıyor. Siparişler ya gönderilmiyor ya da farklı günlerde teslim ediliyor.

Hakkında uzun süredir şikayetlerin olduğu ciceksatis.com adlı site Kadınlar Günü'nde büyük bir dolandırıcılığa imza attı. Onlarca hediye siparişi toplayan site, siparişlerin teslim edilmemesi üzerine kendilerine ulaşmaya çalışan müşterilerine de kapıları kapattı.

Müşteri Hizmetleri telefon numarasında telesekreter dışında muhatap bulamayan ve operatörlere ulaşamayan müşteriler, sitede yer alan Whatsapp iletişim hattından da geri dönüş alamadı.

"8 MART SİPARİŞLERİNİ 9 MART'TA TESLİM ETTİLER"

Halk TV'ye ulaşan çok sayıda ihbara göre; şirket yetkililerine ulaşamayan bazı müşterilerin siparişleri, hiçbir bilgi verilmeden ertesi gün teslim edildi. 8 Mart Kadınlar Günü'nde teslim edilmesi gereken siparişlerden bazıları teslim edilmezken, bazıları hiçbir bilgi vermeden 9 Mart'ta teslim edildi.

HAKKINDA ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR

Çiçeksatış.com hakkında sikayetvar.com sitesinde çok sayıda şikayet olduğu görülüyor. İşte o şikayetlerden bazıları:

"Sipariş verdiğim çiçek gönderilmediği gibi, şu an telefonlarım da açılmıyor. Parayı alana kadar ise verdikleri bütün numaralardan ulaşabiliyorduk. "

"Sipariş verdim saat 13.30'a kadar teslim edilmesi gereken çiçek okul kapandı hala teslim edilmedi. Parayı anında çekmeyi biliyorlar ama teslimat tam bir fiyasko. Müşteri hizmetleri telefonlara bakmıyor"

"Kredi kartından da hesabınızdan parayı çekip bankadan çekemedik diyorlar bankayı arıyoruz hesaptan düşüyor bizden çıkıyor ama adamlar aksine para falan gelmediğini söylüyorlar, benim ağzım yandı kesinlikle ortada ne bir çiçek var ne siparişlerini alabiliyorlar tamam ben parayı çekip bezdirme politikasıyla parayı vermiyorlar!"