Kadıköy'de ölü bulunan kişi MHP'li eski yönetici çıktı!

Kadıköy'de ölü bulunan kişi MHP'li eski yönetici çıktı!
İbrahim Nar'ın bir dönem MHP İlçe Teşkilatı'nda Başkan Yardımcılığı yaptığı öğrenildi.

ÖZEL HABER: CAN COŞKUN 

Sabah saatlerinde Kadıköy'de başından vurulmuş halde bulunan 52 yaşındaki İbrahim Nar'la ilgili gerçeklere Halk TV ulaştı.

Aracında ölü bulunan Nar'ın bir dönem MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'nda görev aldığı ortaya çıktı. Halk TV'nin MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'ndan doğrulattığı bilgiye göre; İbrahim Nar geçmişte MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'nda Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Nar'ın, 2013-2014 yıllarında Üsküdar İlçesi'ndeki MHP Teşkilatı'nın Başkan Yardımcılığı görevi yaptığı belirlendi.

Öte yandan internette yapılan aramalarda; Nar'ın MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'ndaki bir görüntüsüne de ulaşılabiliyor. Web TV'de MHP Üsküdar kanalında yer alan video 2013 tarihindeki bir miting çağrısını içeriyor. (VIDEO)

Polis ekipleri, gece yaşandığı düşünülen olayla ilgili intihar şüphesi üzerinde duruluyor. Soruşturmada, arka sol camın kırık olması sebebiyle saldırı şüphesi de bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

Bu sabah, Kadıköy Acıbadem Şekercioğlu Sokak'ta yol kenarında park halindeki otomobilin içinde hareketsiz yatan kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından tabancayla vurulan bir erkeğin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yapılan incelemeler sonunda otomobilin sol arka camının kırık olduğu, Nar'ın yanında silah bulunduğu ve aracın kapılarının kilitli olduğu belirlendi.