Kaçtığı iddia edilen Murat Başoğlu'nun savcılığa ifade verdiği ortaya çıktı

Kaçtığı iddia edilen Murat Başoğlu'nun savcılığa ifade verdiği ortaya çıktı
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan ve yurtdışına kaçtığı konuşulan Murat Başoğlu'nun, önceki gün Gündoğan’daki evinin bahçesinde görüntülenirken, iki gün önce de ifade...

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan ve yurtdışına kaçtığı konuşulan Murat Başoğlu'nun, önceki gün Gündoğan’daki evinin bahçesinde görüntülenirken, iki gün önce de ifade verdiği ortaya çıktı.

Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı ilişkiyle gündemin ilk sırasına oturan Murat Başoğlu, uzun bir aradan sonra Gündoğan’da ortaya çıktı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurtdışına çıkış yasağı getirilen Başoğlu’nun ABD’ye gittiği iddia edilmişti.

EŞİYLE BİRLİKTE AYNI EVDE

Önceki gün evinin bahçesinde görüntülenen Başoğlu, telefon konuşması yaparken objektife yansıdı. Uzun telefon görüşmeleri gerçekleştiren Başoğlu’nun saçında ve sakalındaki beyazlar gözden kaçmadı.

Murat Başoğlu ile Gündoğan’daki evlerinde yaşamaya devam eden Hande Bermek, misafirlerini ağırlıyor. Önceki gün kapıda misafirlerini karşılayan Bermek’in evlilik yüzüğünü çıkarmadığı görüldü. Keyifli halleriyle dikkat çeken Bermek, uzun süre bahçede arkadaşlarıyla sohbet etti.

SAVCIYA İFADE VERMİŞ

Hakkında, ’hayasızca hareketlerde bulunmak’ suçundan soruşturma başlatılan Murat Başoğlu, geçen perşembe günü Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na giderek ifade verdi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Başoğlu’na, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı da konuldu. Başoğlu’nun Bodrum’daki Gündoğan Jandarma karakolu’na giderek, hakkındaki adli kontrol tedbirleri kapsamında imza atacağı öğrenildi.

Etiketler :