Jennifer Lawrence ilk kez konuştu: Toplu tecavüze uğramış gibiyim

Jennifer Lawrence ilk kez konuştu: Toplu tecavüze uğramış gibiyim
Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, "The Fappening" olayıyla çıplak fotoğraflarının internete sızması sonrasında ilk defa konuştu. Lawrence, "Sanki bütün dünya bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim" ifadelerini kullandı.TOPLU TECAVÜZE...

Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, "The Fappening" olayıyla çıplak fotoğraflarının internete sızması sonrasında ilk defa konuştu. Lawrence, "Sanki bütün dünya bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

TOPLU TECAVÜZE UĞRAMIŞ GİBİYİM

"The Fappening" sızıntısıyla 2014’te çıplak fotoğraflarının sanal ortamda kamuoyuna yayılması sonrasında ünlü aktrist Jennifer Lawrence ilk defa konuştu.  Lawrence, “Telefonum hacklendiği zaman yaşadıklarımı kelimelerle anlatamıyorum. Bütün lanet olası gezegen tarafından toplu tecavüze uğramışım gibi hissettim. Dünyada bu fotoğraflara ulaşamayacak tek bir insan yoktu. Bunu sindirmek çok güçtü” ifadesini kullandı.

[caption id="attachment_251580" align="aligncenter" width="600"] Jennifer Lawrence'in fappening sızıntısındaki fotoğraflardan resimlerinden bir tanesi.[/caption]

BU BİR SKANDAL DEĞİL SEKS SUÇU

24 yaşındaki oyuncu, Vanity Fair dergisinin Kasım sayısı için objektif karşısına geçti ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Lawrence kendisi de dahil birçok ünlünün cep telefonuyla çektikleri çıplak fotoğrafların internete sızdırılması hakkında "Bu bir skandal değil bir seks suçu" yorumunu yaptı.

[caption id="attachment_251581" align="aligncenter" width="600"] Jennifer Lawrence'in en çok yayılan fotoğraflarından biri buydu.[/caption]

Ünlü oyuncu sözlerini "Bu bir tür cinsel şiddet. İğrenç bir şey. Yasalar değişmek zorunda ve biz de değişmek zorundayız" dedi. Güzel oyuncu "Bu fotoğraflara bakanların da utanç içinde köşelerine çekilmeleri gerektiğini" sözlerine ekledi.

İnternete sızdırılan çıplak fotoğraflarını sevgilisi için çektiğini söyleyen oyuncu "Bu benim bedenim ve benim seçimim olmalı. Böyle bir dünyada yaşadığımıza inanamıyorum" dedi. Ünlü oyuncu o fotoğrafları o dönemdeki sevgilisine göndermek için çektiğini de sözlerine ekledi. "Aramızda mesafeler vardı. Sevgilim ya porno izleyecekti ya da benim fotoğraflarıma bakacaktı" diye konuştu.

Her ne kadar oyuncu söyleşi sırasında adını vermese de fotoğrafların büyük olasılıkla eski sevgilisi Nicholas Hault'a göndermek üzere çektiği ileri sürülüyor. Lawrence, çıplak fotoğraflarının internete sızdığı ilk dönemde oturup bir demeç yazmayı planladığını ama doğru kelimeleri bulmanın çok zor olduğunu anlattı.

DAVA AÇTIM AMA İÇ HUZURUMU SAĞLAMADI

Yaşadığı tramvayı hala içine sindiremediğini dile getiren Lawrence, “Bunu yapanlara dava açtım ama bu da bana iç huzurumu sağlamadı. 1.5 yıl önce bir kadın geldi ve bana kızı için çok iyi bir rol model olduğunu söyleyince gözyaşlarına boğuldum. O kadar yaşananlara rağmen birinin böyle bir şey söylemesi çok duygulandırdı ve buna inanamadım” dedi.

Etiketler :