İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Yusuf Halaçoğlu oldu

İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Yusuf Halaçoğlu oldu
Meclis Başkanlığı adaylığı için başvurular pazartesi günü başladı ve 16 Kasım 2017 Perşembe günü saat 24.00’te sona eriyor. Mecliste milletvekilleri bulunan İYİ Parti de kendi adayı olarak Prf. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nu...

Meclis Başkanlığı adaylığı için başvurular pazartesi günü başladı ve 16 Kasım 2017 Perşembe günü saat 24.00’te sona eriyor. Mecliste milletvekilleri bulunan İYİ Parti de kendi adayı olarak Prf. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nu gösterecek.

ADAYLAR BELLİ OLDU

Meclis Başkanlığı seçimlerinde; AKP, mevcut Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı, CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel’i, HDP tutuklu bulunan Hakkari Milletvekili Selma Irmak’ı, MHP ise İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'ı aday olarak göstermişti.

İYİ PARTİ'NİN ADAYI

Meclis’in çiçeği burnunda partisi İYİ Parti’nin adayı da belli oldu. Meral Akşener’in liderliğini yaptığı partinin Meclis Başkanı adayı, Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu. Yusuf Halaçoğlu parti başkanlık divanının aldığı tavsiye kararı üzerine Meclis Başkanlığına ‘Başkan adayı olmak üzere’ bir dilekçeyle başvurdu.

Etiketler :