İYİ Parti-CHP ittifak yapacak mı? Kritik saatler

İYİ Parti-CHP ittifak yapacak mı? Kritik saatler
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen'den "CHP-İYİ Parti ittifakı dağıldı" iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan, bu akşam CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener görüşecek.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen'den son dakika açıklaması...

Halk TV'ye açıklama yapan Hasan Seymen, "Koray Aydın ve Cihan Paçacı CHP Genel Merkezi'ne gittti. Bazı medyalarda ittifakın dağıldığı yazıldı, öyle bir şey söz konusu değil. İYİ Parti-CHP arasındaki işbirliği görüşmeleri sürüyor. İttifakın dağıldığına ilişkin açıklamalar doğru değil. Bunları, yapılan bu algı operasyonunu açıklığa kavuşturmak için aktardım." dedi.

İYİ Parti temsilcileri Koray Aydın ve Cihan Paçacı CHP Genel Merkezi'ne geldi. Aydın ve Paçacı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile göşürüken CHP temsilcileri Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın odasında bir toplantı yaptı. Kılıçdaroğlu, Paçacı ve Aydın'ın görüşmesi devam ederken Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı'nın da toplantıya katıldığı öğrenildi.

KORAY AYDIN: AKŞENER, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Toplantı çıkışında konuşan İYİ Parti'li Koray Aydın "Aramızda olan bir takım pürüzlerle ilgili bir takım görüşme yaptık. Akşam da Genel Başkanımız gelip sayın Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Biz bir ön görüşme yaptık genel başkanlar zaten görüşecek. Saati belli değil." dedi.

Koray Aydın’ın yaptığı açıklamanın hemen ardından bir açıklama da CHP’den geldi.

CHP’den yapılan açıklamada; CHP Genel Başkan yardımcıları Seyit Torun ile Oğuz Kaan Salıcı’nın İYİ Parti Genel Merkezi’ne gidecekleri, burada Meral Akşener ile ‘İttifak görüşmelerindeki pürüzler konusunda’ görüşecekleri bildirildi.

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER İLE GÖRÜŞECEK

İttifak görüşmeleri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu akşam bir araya gelecek.

Etiketler :