İstifa ettirilen Esenyurt Belediye Başkanı'na kaset tuzağı mı kuruldu?

İstifa ettirilen Esenyurt Belediye Başkanı'na kaset tuzağı mı kuruldu?
Erdoğan'ın talimatı ile istifa eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hakkında yeni iddia ortaya atıldı.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Kadıoğlu'nun istifası hakkında "Tamamen sağlık nedeniyle oldu" açıklamasını yapsa da Kadıoğlu’nu istifaya götüren sürecin sosyal medyada dolaşıma giren bir video ile başladığı iddia edildi.

Sosyal medyada dolaşıma giren videoda iddiaya göre Kadıoğlu'nun makam odası olduğu tahmin edilen bir odada iki kadınla samimi görüntüleri yer alıyor. Kadıoğlu, odasına giren iki kadına sarıldıktan sonra biriyle öpüştüğü görülüyor. Kadıoğlu'nun öpüştüğü kadının elinden tutarak masasının önündeki koltuğa doğru eşlik ettği daha sonra da kadınlarla Kadıoğlu arasında bir konuşmanın başladığı görülüyor.

Öte yandan Kadıoğlu'nun söz konusu görüntülerin silinmesi için 2 milyon TL ücret verdiği de video hakkında konuşulan iddialar arasında.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN'I ELEŞTİRMİŞTİ

​Kadıoğlu'nu istifaya götüren sürecin 'parti içi bir dost sohbeti' ile başladığı da konuşlan iddialar arasındaydı. Bu sohbette Erdoğan'a karşı kullandığı uslüp, konuşmaya tanık olanları harekete geçirmişti. İddialara göre Kadıoğlu, AKP’nin siyasi başarısında kendisinin rolünün çok kilit olduğunu dile getiren cümleler kurmuş, kendisi olmasaydı, Erdoğan’ın asla bu başarıyı yakalayamayacağını söylemişti.

Etiketler :