İstanbul'un her yerinden felaket haberleri geliyor...

İstanbul'un her yerinden felaket haberleri geliyor...
İstanbul'u bir anda etkisi altına alan fırtına, dolu yağışı ve sağanak yağmur, koca şehri adeta kilitledi. Önceki hafta yaşanan sel felaketinin bir benzerini yaşayan İstanbullar zor anlar yaşadı. Şişli'de Ermeni mezarlığının...

İstanbul'u bir anda etkisi altına alan fırtına, dolu yağışı ve sağanak yağmur, koca şehri adeta kilitledi. Önceki hafta yaşanan sel felaketinin bir benzerini yaşayan İstanbullar zor anlar yaşadı. Şişli'de Ermeni mezarlığının duvarının vatandaşların üzerine yıkılması sonucu çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Öte yandan Metrobüs yollarında tabelaların devrilmesi sonucu seferler de durmuş durumda.

Uzunçayır'da üst geçit korkuluğundaki reklam panosu metrobüs yoluna düştü. Metrobüs seferleri yapılamıyor.  Haydarpaşa Limanı'nda vinç devrildi. Vincin devrilmesi sonuncu yangın çıktı.

ATATÜRK HAVALİMANI SEFERLERİ DURDU

İstanbul'da yağmurun etkili olduğu akşam saatlerinde, 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlar Atatürk Havalimanı'na inecek uçakları olumsuz etkiledi. Şu an Atatürk Havalimanı'na inişler yapılamazken bazı uçaklar başka meydanlara yönlendirildi. CB bulutlarına yakalanmak istemeyen pilotlar, iniş için yaklaşma yapamayınca havada tur atmak zorunda kaldı.

Öte yandan KKTC-İStanbul seferini yapan uçağın dolu yağışının etkisinde kalması sonucu kokpit camı kırıldı. Uçak Çanakkale'ye acil iniş yapmak zorunda kaldı.

İstanbul'daki yağışta Haydarpaşa Camisi'nin minaresi yıkıldı

Şiddetli fırtınadan dolayı Haydarpaşa Camisinin minareside yıkıldı. Olay esnasında orada bulunan vatandaşlarla ilgili bir kötü haber alınmadı.

İstanbul'da mezarlık duvarı yıkıldı, yaralılar var!

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Şişli'de bulunan Ermeni mezarlığının duvarı yıkıldı. Yaralıların olduğu bildirildi.

Unkapanı'nda bir otobüs sular altında kaldı

Kaynak: Haydarpaşa'da vinç devrildi, yangın çıktı! Metrobüs yoluna...

Etiketler :