İstanbullular dikkat! Yarın hissedilen sıcaklık 43 derece olacak!

İstanbullular dikkat! Yarın hissedilen sıcaklık 43 derece olacak!
Meteoroloji, yarın İstanbul'da hissedilen havanın 53 derece olacağı açıklanmıştı, ancak Meteorloji'den düzeltme geldi. Hissedilen sıcaklığın 43 derece olacağı, "53" derecenin yanlış anlaşılmadan meydana geldiği bildirildi.Halk...

Meteoroloji, yarın İstanbul'da hissedilen havanın 53 derece olacağı açıklanmıştı, ancak Meteorloji'den düzeltme geldi. Hissedilen sıcaklığın 43 derece olacağı, "53" derecenin yanlış anlaşılmadan meydana geldiği bildirildi.

Halk TV Ana Haber'de Lale Özan Arslan'a konuşan Hava Tahmin Uzmanı, haberlerde açıklanan 53 derecenin yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını, doğrusunun 43 derece olduğunu belirtti.

İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üzerinde olan hava sıcaklığı bu hafta nemle birlikte rekor seviyelere ulaşacak. Meteoroloji'nin tahminine göre yarın İstanbul'da hissedilen sıcaklık 43 dereceye kadar çıkacak.

Bugün kendisini gösterecek sıcak hava, etkisini hafta sonuna kadar devam ettirecek. Kentte yarından itibaren sıcaklık bulunduğu seviyeleri korurken, rüzgar da saatte 27 kilometre hızla esecek. Buna göre yarın sıcaklık en düşük 23, en yüksek ise 35 derece olacak. Ancak 12.00 ile 15.00 saatleri arasında hissedilen sıcaklık 43 dereceyi bulacak.

Etiketler :