İstanbullular dikkat! Çile başlıyor

İstanbullular dikkat! Çile başlıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 88 caddede düzenleme yapmak üzere harekete geçti. Çalışmalar kapsamında Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da sahil ve meydan düzenlemesi yapılacak. İnşaatların süresi 545 gün olarak belirlendi

Sözcü gazetesinin haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul genelinde 88 caddede düzenleme yapmak üzere 27 Mart 2018'de ihaleye çıkıyor. İhale; Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy , Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Silivri, Sarıyer, Sultanbeyli, Sultangazi, Şişli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu ilçelerindeki en işlek 88 caddeyi kapsıyor. İhalenin sonuçlanmasının ardından yer tesliminden itibaren inşaatların 545 günde bitirilmesi planlanıyor.

ADALAR'DA İNŞAAT BAŞLIYOR

İhale kapsamında Büyükada, Burgazada, Heybeliada, Kınalıada'da sahil ve meydan düzenleme inşaatı yapılacak. Sahil ve meydan düzenlemesi yapılacak diğer nokta ise Sarıyer Rumeli Kavağı meydanı ve sahili. Bu kapsamda Liman Caddesi ve İskele Caddesi'nde düzenleme çalışması gerçekleştirilecek.

BEYOĞLU'NDA YİNE İNŞAAT VAR

İstanbulluları canından bezdiren İstiklal Caddesi'ndeki düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından şimdi de Beyoğlu'da Kabataş ile Tophane arasındaki Meclis-i Mebusan caddesinde düzenleme çalışması yapılacak. Beyoğlu'nun en işlek noktalarından Piyalepaşa Bulvarı-Kasımpaşa Deniz Askeri Hastanesi arası ve Bahriye Caddesi de ihale kapsamında düzenlenecek.

ACIBADEM VE NİSPETİYE

İhale kapsamında inşaat çalışması yapılacak caddeler arasında Beşiktaş Nispetiye Caddesi ve Adnan Saygun Caddesi, Üsküdar Acıbadem-Bulgurlu-Libadiye- Ferah caddeleri, Ataşehir Turgut Özal Bulvarı, Bakırköy İsmail Erez Bulvarı, Fatih Kocamustafapaşa Caddesi, Kadıköy Cemil Topuzlu Caddesi, Kağıthane Caddesi, Şişli İncirli Dede ve Kordonboyu Caddesi de bulunuyor.

Etiketler :