İstanbul'da Kurt Kapanı 10 operasyonu

İstanbul'da Kurt Kapanı 10 operasyonu
İstanbul' da polis ekipleri, "Kurt Kapanı 10" operasyonu kapsamında havalimanları, vapur iskeleleri, otoyolların da aralarında bulunduğu 120 noktada 2400 polisin katılımıyla denetim yapılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın koordine ettiği  operasyona, İstanbul emniyetine bağlı tüm şube ve ilçelerden polisler katılıyor. Polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü'ne ait polis botlarının da yer aldığı operasyonda havalimanları, iskeleler, metro ve metrobüs durakları, halkın yoğun olduğu caddeler ve meydanlarda denetim gerçekleştiriliyor. Polis ekipleri, şüpheli gördüğü  kişilere Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yapıyor.

BEŞİKTAŞ'TA "MAYA" UYUŞTURUCU ARADI

Beşiktaş Vapur İskelesi önünde önlem alan polis ekipleri iskeleye gelen şüpheli kişilerin üzerini ve çantalarını aradı. Şüpheli araçlar durdurularak kontrol edildi. Yolcuların üst aramasını yapan ekipler Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. 'MAYA' isimli Narkotik köpeği de araçlarda uyuşturucu araması yaptı. Denetime, polis helikopteri de havadan destek verdi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA DA DENETİM YAPILDI

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali Gidiş Katı'nda araçlar ve içindeki kişiler arandı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda Trafik ekipleri  eksik evrakları bulunan araçlara ceza kesti. Polis ekipleri, şüpheli görülen kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaptı.

Etiketler :