İstanbul'da kar yağışı başladı!

İstanbul'da kar yağışı başladı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son dakika hava durumu verilerine göre yurdun önemli bir kısmında bugün kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son dakika hava durumu verilerine göre yurdun önemli bir kısmında bugün kar yağışı bekleniyor. Doğu Akdeniz'in doğusu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise fırtına etkili olacak. İstanbul'da ise senenin ilk kar taneleri bugün görüldü, Meteoroloji İstanbul'un yüksek kesimleri için karla karışık yağmur tahmininde bulunmuştu ve İstanbul'da senenin ilk karı Beylikdüzü dolaylarında kendini göstermeye başladı...

Hava sıcaklıkları geçtiğimiz haftaya göre hızla düştü ve kar yağışı yurdu sardı. Türkiye’nin doğusundan itibaren etkisini gösteren karlı hava dalgası kıyı kesimler ve Güney Doğu Anadolu hariç tüm bölgelerde kendisini gösteriyor. Akdeniz’de ise fırtına bekleniyor. Ankara için kar yağışı tahmininde bulunan Meteoroloji, İstanbul’un yüksek kesimlerine ise karla karışık yağmur uyarısında bulundu, ancak kar sürpriz yaparak İstanbul’da erkenden başladı. İstanbul’un batı ilçelerinde lapa lapa kar yağdı.

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI! 

İstanbul’da da kar yağışı başladı. Kar yağışı şu sıralarda Beylikdüzü’nde etkili oluyor. İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışının bugün aralıklarla kendini göstermesi bekleniyor.

KAR ANKARA’DA ETKİLİ OLUYOR

Ankara’da gece yarısı başlayan hafif kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Yer yer lapa lapa yağan kar ile birlikte yüksek kesimler beyaz örtüyle kaplandı. Kentin merkez noktalarında bazı alanlarda binaların çatıları ve araçların üzeri de beyaza büründü. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, ekipler, trafiğin yoğun olduğu noktalarda sürücüleri yönlendirerek ulaşımı rahatlatmaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kar yağışının gün boyu aralıklarla süreceği duyuruldu.

Etiketler :