İspanyol medyasından Arda Turan iddiası 

İspanyol medyasından Arda Turan iddiası 
Eski milli futbolcu Arda Turan, Ocak ayında Monaco'ya gidebilir.

FC Barcelona'da bu sezon hiç bir maçta ilk 18'e giremeyen Arda Turan'ın, Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İspanyol medyasında çıkan haberlere göre Arda'nın son talibi Fransa Ligi ekiplerinden Monaco.

MONACO'NUN HEDEFİ ARDA TURAN

Bu sezon hem Fransa Ligi'nde hem de Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Fransız temsilcisi Ocak ayında yapacağı transferler ile tekrar iddialı bir takım olma niyetinde. Arda'yı da transfer listesinde bulunduran Monaco, oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık istediği İspanyol basınında yer aldı.

İspanyol basını Barcelona'nın Arda Turan yerine Mesut Özil'i devre arasında takıma katacağını da iddia etti.

Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'un ortağı olan Jorge Mendes'in Fransızlar kulübü Monaco'yla bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın da sürekli olarak gündemine gelen Arda'nın transferi konusunda Monaco'nun ciddi olduğu da öğrenilirken gelen haftalarda resmen harekete geçeceği öğrenildi.

[caption id="attachment_254488" align="aligncenter" width="600"]Arda Turan, Mbaeppe Monaco genç yıldızını PSG'ye satınca yerini dolduramadı, bu boşluğu Arda ile kapatmayı hedefliyor.[/caption]

MESSİ, ARDA HAKKINDA KONUŞMUŞTU

HALKTV FACEBOOK SAYFASI

Etiketler :