İspanya Milli Takım antrenmanında Pique'ye protestolar damgasını vurdu

İspanya Milli Takım antrenmanında Pique'ye protestolar damgasını vurdu
İspanya'daki 'bağımsızlık referandumu' gerilimi futbola yansımaya devam ediyor. Barcelona'nın alınan grev kararını desteklediğini açıklamasının ardından İspanya Milli Takımı antrenmanında da Katalan futbolcular protesto edildi.2018...

İspanya'daki 'bağımsızlık referandumu' gerilimi futbola yansımaya devam ediyor. Barcelona'nın alınan grev kararını desteklediğini açıklamasının ardından İspanya Milli Takımı antrenmanında da Katalan futbolcular protesto edildi.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Arnavutluk ve İsrail ile karşılaşacak olan İspanya, protetosların gölgesinde hazırlıklarını sürdürmeye çalışıyor.

Ülkedeki ‘bağımsızlık referandumu’ tartışmaları nedeniyle gerilim had safhaya ulaşırken futbol sahaları da bu gerginlikten nasibini alıyor.

Katalan ekip Barcelona’nın savunmacısı Gerard Pique, Katalonya’nın bağımsızlık referandumunu destekleyici açıklamaları nedeniyle tepkilerin odak noktası oldu.

Yıldız futbolcu, Arnavutluk maçının hazırlıklarını izleyen taraftarlar tarafından protesto edilirken “Pique dışarı” sloganları atıldı. Protestolar nedeniyle antrenman 23 dakika sürdü.

Etiketler :