İsmail Koncuk: Ciddi anlamda tehditler aldık! Adaylıktan çekiliyorum

İsmail Koncuk: Ciddi anlamda tehditler aldık! Adaylıktan çekiliyorum
Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı da olan İsmail Koncuk, kongrede tekrar aday olmayacağını söyledi. Göreve talip olduğu arkadaşlarıyla birlikte çekilme kararı aldıklarını belirten Koncuk, “Ciddi anlamda tehditler aldık

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı da olan İsmail Koncuk, kongrede tekrar aday olmayacağını söyledi. Göreve talip olduğu arkadaşlarıyla birlikte çekilme kararı aldıklarını belirten Koncuk, “Ciddi anlamda tehditler aldık. Bu şartlarda görev yapmamız hayati risk taşır” dedi.

Ciddigazete.com

'un haberine göre, Türk Eğitim Sen’in yarın yapılacak kongresi öncesinde ilginç gelişmeler yaşandı. Aynı zamanda Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı da olan İsmail Koncuk, kongrede tekrar aday olmayacağını söyledi. Göreve talip olduğu arkadaşlarıyla birlikte çekilme kararı aldıklarını belirten Koncuk, “Ciddi anlamda tehditler aldık. Bu şartlarda görev yapmamız hayati risk taşır” dedi.

MHP İLE MAHKEMELİK OLDULAR

Ülkede hukuk sisteminin rafa kalktığını belirten İsmail Koncuk, “Türk Kamu Sen’in devamı için kendimi feda ediyorum” diye konuştu. Öte yandan İsmail Koncuk ve yönetimine yapılan tehditlerin, daha önce defalarca mahkemelik olduğu MHP’den geldiği öğrenildi. AK Parti kanadının önünü açmak için MHP eliyle yapılan tehditler karşısında mevcut yönetimde yer alan Talip Ceylan, Türk Eğitim Sen’in genel başkanlığına aday gösterilecek.

KAMU-SEN DE DÜŞER!

Talip Ceylan'ın Türk Eğitim Sen başkan adaylığı kesinleşti. Kamu Sen'in nisan ayında yapılacak genel kurulunda da başkan adayı olacağı belirtilen Ceylan'ın, Türk Eğitim Sen başkanlığını kazandıktan sonra en çok delegeyle temsil edildiği Kamu Sen'de de başkanlığı almasına kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti karşısında kamu emekçilerinin hakkını savunan en büyük kuruluş olan Kamu Sen, hükümetin yanında yer almaya başlayacak.

Etiketler :