Mısır'da İskenderiye kent merkezine bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var...

Mısır'da İskenderiye kent merkezine bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var...
Mısır'ın İskenderiye kent merkezinde bombalı araçla saldırı düzenlendi. En az bir kişi öldü.SALDIRIDA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ ŞÜPHESİBombalı saldırı, Mısır'da 26-27-28 Mart'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde...

Mısır'ın İskenderiye kent merkezinde bombalı araçla saldırı düzenlendi. En az bir kişi öldü.

SALDIRIDA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ ŞÜPHESİ

Bombalı saldırı, Mısır'da 26-27-28 Mart'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde düzenlendi. Mısır Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre İskenderiye kentinin merkezinde bomba yüklü bir araç infilak etti. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.

TURİSTLER Mİ HEDEF ALINDI? PATLAMA BİR OTELİN YANINDA GERÇEKLEŞTİ İDDİASI...

Tarihi bir şehir olarak tüm dünyada tanınan İskenderiye, Mısır'ın en büyük ve en turistik kentlerinden.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan, olay yerine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarda yoğun duman ve yanan bir araç görülüyor. Bunun dışında, saldırının "el Mo'askar el Romany" caddesinde bir otelin yakınlarında gerçekleştiği bilgisi de paylaşılıyor.

YETKİLİLERDEN İLK AÇIKLAMA

İskenderiye'de bomba yüklü bir araç infilak etmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Mısır İçişleri Bakanlığı, saldırıda hayatını kaybedenin polis olduğunu duyurdu. Saldırının emniyet müdürünün kortejinin geçiş yaptığı sırada gerçekleştirildiği bildirildi.

,