İran'da 60 yolcusu bulunan uçağın düştüğü belirtildi

İran'da 60 yolcusu bulunan uçağın düştüğü belirtildi
İran'da yolcu uçağı düştü... İran'ın başkenti Tahran'dan kalkan ve içerisinde 60 yolcusu olduğu belirtilen bir yolcu uçağının İsfahan eyaletine bağlı Semirom kentinde düştüğü açıklandı.RADARDA KAYBOLDUĞU AÇIKLANMIŞTITasnin...

İran'da yolcu uçağı düştü... İran'ın başkenti Tahran'dan kalkan ve içerisinde 60 yolcusu olduğu belirtilen bir yolcu uçağının İsfahan eyaletine bağlı Semirom kentinde düştüğü açıklandı.

RADARDA KAYBOLDUĞU AÇIKLANMIŞTI

Tasnin haber ajansı içerisinde 60 yolcunun bulunduğu yolcu uçağının Tahran'dan Yasuc'a giderken radardan kaybolduğunu duyurdu. Uçağın Meharabad Havalimanı'ndan kalktıktan kısa süre sonra radardan kaybolduğu açıklanmıştı.

Fars haber ajansına konuşan İranlı acil hizmetler direktörü Pir Hüseyin Kulivand "Uçak Semirom bölgesinde düştü ve tüm acil durum güçleri alarma geçirildi. Uçakta yaklaşık 50-60 yolcu bulunuyordu" dedi.

UÇAKTA 66 KİŞİ BULUNUYORDU

Yarı resmi ISNA haber ajansına konuşan İran meclisi milli güvenlik ve dış siyaset komisyonu başkanı Alaaddin Burucerdi ise "Aseman Havayolları'na ait 60 yolcu ve 6 mürettebat taşıyan uçak bu sabah radardan kayboldu. Bölgedeki insanların gözlemleri uçağın düştüğüne işaret ediyor" dedi.

Uçağın düştüğü belirtilen bölgenin dağlık arazi olduğu, o nedenle ambulans göndermenin imkanı olmadığı ancak bölgeye bir helikopter gönderildiği ifade edildi.

Etiketler :