İran'da 5.4 büyüklüğünde deprem: Bir ay içinde ikinci kez!

İran'da 5.4 büyüklüğünde deprem: Bir ay içinde ikinci kez!
İran'da deprem oldu. İran'ın batısında 5.4 richter büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Azgaleh Kasabası olduğu belirtiliyor.İRAN'DA DEPREM: BİR AY İÇİNDE İKİNCİ KEZİran'ın batısında, Irak...

İran'da deprem oldu. İran'ın batısında 5.4 richter büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Azgaleh Kasabası olduğu belirtiliyor.

İRAN'DA DEPREM: BİR AY İÇİNDE İKİNCİ KEZ

İran'ın batısında, Irak sınırında yer alan Kermanşah eyaletinde 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlçe, bir ay içinde ikinci kez depremle sarsıldı. Tahran Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, Azgaleh bölgesi merkez olmak üzere yerel saatle 17:39'da 6 büyüklüğünde deprem ölçtüğünü duyurdu. Daha sonra güncelleme yapılarak 5.4 richter şiddetinde olduğu belirtilen deprem yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi ve Halepçe, Süleymaniye ve Erbil kent merkezleri ile çevre bölgelerde de hissedildi. Depremde ölü veya yaralı olup olmadığıyla ilgili bir açıklama yapılmazken, 12 Kasım'da eyaleti vuran 7.3 büyüklüğündeki depremde en az 620 kişi ölmüştü.

Etiketler :