İntihar haberini yaptığı için gözaltına alınan Ergün Demir ilk kez Halk TV'ye konuştu

İntihar haberini yaptığı için gözaltına alınan Ergün Demir ilk kez Halk TV'ye konuştu
Kocaeli’de oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim’i haberleştiren gazetecilerden, yerel gazeteci Ergün Demir gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildikten sonra mahkeme tarafından...

Kocaeli’de oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim’i haberleştiren gazetecilerden, yerel gazeteci Ergün Demir gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildikten sonra mahkeme tarafından koşulsuz olarak serbest bırakıldı. Gazeteci Ergün Demir ilk kez Halk TV'ye konuştu.

Kocaeli Körfez Hereke'de ikamet eden, İsmail Devrim, oğluna pantolon alamadığı için hayatını son vermişti.

Yaşanan acı olayı ortaya çıkartan yerel gazeteci Ergün Demir gözaltına alınmıştı. Demir daha sonra adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi. Gazeteci Ergün Demir mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Serbest bırakılmasının ardından Gazeteci Demir Halk TV'ye bağlanarak açıklamalarda bulundu. Demir, "Ben görevimi yaptım. Herşeyi belgeleriyle kanıtlamak için haberimi yaptım. Kayıdı cep telefonumla yaptım. ;Hafize Hanım'ın yanına gittim telefonu uzatarak röportaj yaptım. Bunu izinsiz veya bilgisiz yapmadım, böyle bir mantık yok. Zaten yanında komşuları da vardı onların sesi de geliyordu. Bunun içinde gözaltı süreci yaşadım. Savcı Bey adli kontrol şartıyla sevk etti hakim de adli kontrole de gerek duymayarak serbest bıraktı."

İşte Gazeteci Ergün Demir'in açıklamaları...

Etiketler :