İngiliz donanmasını karıştıran seks skandalı!

İngiliz donanmasını karıştıran seks skandalı!
İngiliz donanmasına ait HMS Vigilant adlı denizaltında yaşanan seks skandalı ülkeyi karıştırdı. Denizaltında görevli kadın asteğmen Rebecca Edwards'ın, Kaptan Stuart Armstrong'la cinsel birliktelik yaşadıkları ortaya çıkınca...

İngiliz donanmasına ait HMS Vigilant adlı denizaltında yaşanan seks skandalı ülkeyi karıştırdı. Denizaltında görevli kadın asteğmen Rebecca Edwards'ın, Kaptan Stuart Armstrong'la cinsel birliktelik yaşadıkları ortaya çıkınca soruşturma başlatıldı.

Daily Mail’de yer alan habere göre, denizaltının kaptanı Stuart Armstrong, gemide yeni görev alan bir kadın asteğmen ile cinsel ilişki yaşadı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre asteğmenin isminin Rebecca Edwards olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ülkede askeri yasalara göre aynı gemide yer alan personelin cinsel ve aşk ilişkisi yaşaması kesinlikle yasak. Soruşturma kapsamında kaptan Stuart Armstrong’un görevinden uzaklaştırıldığı belirtilirken, soruşturmanın daha da büyük ölçekli devam edeceği belirtildi.

Seks skandalı sonrasında İngitere’nin çok satan tabloidlerinden The Sun’a konuşan bir kaynak, “Edwards’ın uygunsuz bir ilişki içerisinde olduğunu tahmin ediyoruz. HMS Vigilant’ta çok ciddi bir sorun var ve yetkililer bunun kökenine inmek için çabalıyor. Şu an Armstrong’la birlikte Edwards’ın ve Seal’ın da görevden alındığını biliyoruz” açıklamalarını yaptı.

Etiketler :