İlginç ceza!

İlginç ceza!
Altınordu Başkanı Özkan, K.Karabükspor maçı öncesi kulüpten yapılan twitter paylaşımı yüzünden 1 ay sosyal medyada olmayacaklarını açıkladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 1 ay boyunca sosyal medya hesaplarını kullanmayacaklarını belirtti.

Başkan Özkan, dün deplasmandaki Kardemir Karabükspor maçından önce yapılan paylaşım nedeniyle Karabükspor camiasından özür dilediklerini bildirdi.

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 1-1 sonuçlanan Kardemir Karabükspor maçı öncesi sosyal medya iletişim bölümlerinin "Önemli bir hata yaptığını, bu işin mazeretinin olamayacağını" bildirdi.

"Sitem etmeyi biliyorsak, özür dilemeyi de bilmemiz gerek" ifadelerini kullanan Özkan, şunları kaydetti:

"Organizasyon karakterimize ters bir durum yaşadık. Başarı hepimizin olduğu gibi, hata da hepimizindir. Kendimize ceza veriyoruz. Sosyal medyadan 1 ay ihraç ediyoruz kendimizi. Eylül ayında sosyal medyada olmayacağız. Sitemizden de sadece maçlarımızı haber yapacağız. Bu bir ayda, 'Türkiye'nin Altınordu'su' sloganımıza layık bir organizasyon olmamız yolunda kendimizi gözden geçireceğiz. Gerçekten üzgünüz, hepimiz üzüldük. Tüm spor kamuoyundan ve özellikle Kardemir Karabükspor camiasından tekrar özür diliyoruz."

Altınordu Kulübü hesabından Kardemir Karabükspor maçı öncesinde, "Sezonunu ilk galibiyetini izlemek için saat 19.15'ten sonra kimselere randevu vermeyin, bekliyoruz." tweeti atılmış ve 4 saat sonra silinmişti.

Etiketler :