Kediye işkenceye bir tepki de İlber Ortaylı'dan!

Kediye işkenceye bir tepki de İlber Ortaylı'dan!
Erzincan Orduevi'nde er olduğu ileri sürülen sivil giyimli bir şahıs kediye işkenceye Prof. Dr. İlber Ortaylı da tepki gösterdi. Sosyal medyada yayılan görüntülere duyarsız kalmayan ünlü profesör, twiter hesabından paylaşımda...

Erzincan Orduevi'nde er olduğu ileri sürülen sivil giyimli bir şahıs kediye işkenceye Prof. Dr. İlber Ortaylı da tepki gösterdi. Sosyal medyada yayılan görüntülere duyarsız kalmayan ünlü profesör, twiter hesabından paylaşımda bulundu.

İlber Ortaylı, twitter hesabından kedi ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

İLBER ORTAYLI  BU PAYLAŞIMI YAPTI

ERZİNCAN'DA NE OLMUŞTU?

Erzincan Orduevi’nde sivil giyimli bir er, kediye işkence yaptı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahsın kediye defalarca vurduğu görülüyor.

Vatani görevini yapmak için Erzincan’da bulunan er Taner H., hafta sonu nedeniyle çarşı iznine çıktı. Er Taner H’nin akşam saatlerinde askeri lojmanlarının nizamiyesinde yavru bir kediye yaptıkları güvenlik kamerasına takıldı. Kapı önünde bekleyen nöbetçilerin gözleri önünde kediyi önce yumruklayan Taner H.’nin ardından nizamiye kapısının üzeri koyarak defalarca vurduğu görülüyor. Çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında yerde kıvranan kediye son olarak tekmeler savuran Taner H., ardından kameranın açısından kayboldu.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU!

Er Taner H. bugün sabah saatlerinde Erzincan Adliyesi’ne getirildi. Şüpheli ilk ifadesinde, kendisinin de askerden önce İstanbul’daki evinde hayvan beslediğini anlatarak, iki gün önce nişanlısından ayrıldığı için bunalıma girdiğini, hafta sonu izninde de aldığı alkolün etkisi ile yaptıklarını hatırlamadığını öne sürdü.

İlber ortaylı

Etiketler :