İki cam arasında dışkı krizi: İnanılmaz olay!

İki cam arasında dışkı krizi: İnanılmaz olay!
İngiltere'nin Bristol kentinde yaşanan olayda  buluştuğu Liam Smith'in evine giden kadın, tuvalette sifonun çalışmaması üzerine paniğe kapılarak dışkısını camdan dışarı atmak istedi.

İngiltere'de ilginç bir buluşma yaşandı. Tinder'dan tanışan bir çiftin buluşması hiç tahmin etmedikleri bir şekilde son buldu.

İngiltere'nin Bristol kentinde yaşanan olayda  buluştuğu Liam Smith'in evine giden kadın, tuvalette sifonun çalışmaması üzerine paniğe kapılarak dışkısını camdan dışarı atmak istedi.

Dışarda yemek yedikten sonra şarap içip film izlemek için eve giden iki genç, çalışmayan bir sifonla başlayan olaylar silsilesinde itfaiyeyi çağırmak zorunda kaldı.

Fakat dışkı, kadının beklediği gibi bahçeye değil, tuvalet camının dışında yer alan ve açılmayan iki camın arasına düştü. Camların arasında kalan dışkıyı almaya çalışan amatör jimnastikçi kadın burada sıkıştı. Liam Smith adlı adam, kadını kurtarmak için itfaiye çağırmak zorunda kaldı.

İtfaiye operasyonu sırasında camları kırılan doktora öğrencisi Smith, 300 sterlin yani yaklaşık bin 300 TL tutan cam masrafını karşılayabilmek için kurduğu Crowdfunding isimli sitesinde yaşananları şöyle anlattı:

"Çok güzel bir akşam geçirdik. Ünlü bir tavuk restoranında tavuk yedik ve birkaç bira içtik. Sonra da şarap içip film izlemek için evime geldik.

"Tuvalete gittikten sonra yüzünde bir panik ifadesiyle geri geldi ve ne yaptığını anlattı. Tuvaletimin camının hemen arkasında bir çift cam daha bulunuyor. İşte fırlattığı dışkı, tam da bu camların arasına düşmüş. Önce bir çekiçle camı kırmayı düşündüm. Fakat camı kırmak yerine camların arasına kafasını ve kolunu sokup dışkıyı çıkarmak istedi. Dışkıyı çıkarmayı başardı ve bana verdi, ben de tuvalete attım. Ama camdan geri çıkmayı başaramadı. Endişelendim ve itfaiyeyi çağırdım."

BBC'ye konuşan Smith, "Doktora öğrencisi olduğum için pek param yok. Camı tamir ettirmek için gereken 300 sterlin benim aylık bütçemin önemli bir kısmı." 200 sterlin toplama hedefiyle bir Crowdfunding sayfası kuran Smith, şimdiden bin 200 sterlin toplamayı başardı.

Siteden topladığı fazla parayı biri itfaiyecileri destekleyen, diğeri de gelişmekte olan ülkelerde sifonlu tuvaletler inşa eden iki derneğe bağışlamaya karar verdiğini söyleyen Smith, yaşadıkları sıra dışı gecenin ardından kadınla tekrar görüştüklerini de ekledi: "İkincisinde güzel bir gece geçirdik ama onun aradığım kişi olup olmadığını söylemek için henüz erken. Ama çok iyi anlaştık ve çok şirin biri. "En zor şeyleri başlangıçta atlattık."

Etiketler :