İdil Biret Konseri 3 Kasım'da İzmir'de...

İdil Biret Konseri 3 Kasım'da İzmir'de...
İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’nin öncülüğünde, Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar yararına 3 Kasım'da Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ‘İdil Biret’le Her Nota Bir Umut’ konseri...

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’nin öncülüğünde, Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar yararına 3 Kasım'da Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ‘İdil Biret’le Her Nota Bir Umut’ konseri gerçekleştirilecek.

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Başkanı Sevil Ozan yaptığı açıklamada; "Tepecik Eğitim Araştırma Hastahanesi Çocuk Onkoloji servisinin çok acil solunum cihazına ihtiyaçları var. Sanatseverlerin desteğiyle bir çok kanserli çocuğun solunum cihazıyla hayata tutunmasını sağlayacağımız yardım konseriyle Müziğin birleştirici gücüyle şahit olmak istedik” dedi.

Proje Koordinatörü Karşıyaka Belediyesi Konservatuvarı Piyano Eğitmeni Nilüfer Güzel de “Dünyada yaşanılan bir ilkin tanığıyız. Her Nota Bir Umut Dinletisi hayallerimin peşinden koştuğum, umudun yeryüzü coğrafyasıyla yeniden buluşması.

Minik yüreklere umut olma adına bu hastalıkla mücadele eden çocukların daha iyi koşullarda tedavi olmalarını sağlamak, hastalığa yakalanan çocuklara sahip çıkmak adına bir farkındalık yaratmak hepimiz için bir insanlık görevi. Şimdi çocuklarımız umut bekliyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler :