İBB ekiplerinden Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar'a engel!

İBB ekiplerinden Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar'a engel!
Beşiktaş Belediye Başkanı'na engel girişiminde bulunuldu.

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'nın bulunduğu Nispetiye'de arbede yaşandı. Hizmetlerinin engellendiğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, çalışmaların engellendiğini söylediği bölgeye gitti. Burada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engellemesiyle karşılaşan Hazinedar, "Hizmetlerimizi engelleyemezsiniz" dedi.

Olay yerinde bulunan Beşiktaş Belediyesi ekiplerinden bir tanığa göre; bölgeden bir şahıs Başkan Hazinedar'ın üzerine araç sürme girişiminde de bulundu.

Bölgede İBB ekipleri ile Beşiktaş Belediyesi ekipleri arasında arbede yaşandı. Arbedenin ardından kimi İBB çalışanlarının Hazinedar'a engel olduğu ve belediye ekiplerinin çalışmamasına yönelik de müdahalede bulunduğu öğrenildi.

TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Hazinedar, resmi Twitter hesabından attığı tweet'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a hitaben şunları yazdı:

"Sayın Mevlüt Uysal, Beşiktaş'a 15 yıldır yapılmayanı yapmaya çalışıyoruz fakat hizmetlerimiz İBB Zabıta ekipleri tarafından engelleniyor. İBB Yetkisinde olan ana arterlerde yeter ki milletimize hizmet edelim diyerek çalışma yapıyoruz ancak engellemelerle karşı karşıyayız."

Hazinedar attığı tweet'te bir de videoya yer verdi. Videoda Hazinedar'a yönelik engellemeler görülüyor.

İşte o tweet:

Etiketler :