Hüsnü Komiser Suat'ı çabuk unuttu: Yeni sezonda yeni aşk!

Hüsnü Komiser Suat'ı çabuk unuttu: Yeni sezonda yeni aşk!
Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümünden fotoğraflar yayınlandı.Kanal D ekranlarında tam 11 sezondur ekrana gelen Arka Sokaklar'da geçen sezon finalinde Hüsnü Komiser karısı Suat'ı kaybetmiş ve yasa boğulmuştu. ...

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümünden fotoğraflar yayınlandı.

Kanal D ekranlarında tam 11 sezondur ekrana gelen Arka Sokaklar'da geçen sezon finalinde Hüsnü Komiser karısı Suat'ı kaybetmiş ve yasa boğulmuştu.  Hüsnü komiser yeni sezonda yeni bir aşka yelken açacak.

GÖRÜCÜ USULÜ

Suat'ın ölüm sahnesi geçen sezon hem Arka Sokaklar izleyicisini hem de Hüsnü Komiser ve Çoban ailesini çok ağlatmıştı. Hüsnü'nün yeni sezonda aşkı bulması uzun sürmeyecek gibi duruyor. Yeni bölümde olaylar şöyle gelişiyor: Suat'ın teyzesi Nazike ve Rıza Baba'nın eşi  Ayla, Baş Komiser Gonca'yı, Hüsnü'yle tanıştırmaya karar veriyorlar, ikilinin tanışma ve aşk süreci de böylece başlıyor.

Gonca Komiseri ise başarılı oyuncu Pelin Körmükçü canlandıracak.

PELİN KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

10 Şubat 1970'de İstanbul'da doğan Pelin Körmükçü'nün babasının adı Okay Körmükçü'dür. Tiyatrocu bir aileden gelmektedir. Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün  ise torunudur. Ayrıca abisi Hazım Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü  de oyuncu.

Etiketler :