Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Aşağılık, adi...

Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Aşağılık, adi...
Rasim Ozan Kütahyalı'nın dün akşam Beyaz TV'de canlı yayınlanan bir programda Boşnakları aşağılayıcı sözlerine tepkiler giderek büyüyor. Kütahyalı'nın "Kusturmalı Boşnak saksosu" ırkçılık ve aşağılayıcı benzetmesine...

Rasim Ozan Kütahyalı'nın dün akşam Beyaz TV'de canlı yayınlanan bir programda Boşnakları aşağılayıcı sözlerine tepkiler giderek büyüyor. Kütahyalı'nın "Kusturmalı Boşnak saksosu" ırkçılık ve aşağılayıcı benzetmesine Boşnak kökenli MHP milletvekili Saffet Sancaklı'nın ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan da çok sert tepki geldi.

"ROK GİBİLERİ..."

Saffet Sancaklı'nın "Şerefsiz oğlu şerefsiz" şeklindeki yorumunun ardından bir başka Boşnak kökenli Hidayet Türkoğlu'ndan da Kütahyalı'ya ağır sözler geldi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu resmi Twitter hesabından "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum." yazdı.

Etiketler :