Hayatını kaybeden AKP milletvekili Yüksel için Meclis'te tören düzenlendi

Hayatını kaybeden AKP milletvekili Yüksel için Meclis'te tören düzenlendi
KALP krizi sonucu hayatını kaybeden AKP Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Yüksel'in eşi Kadriye Yüksel, cenaze uğurlamasında baygınlık geçirdi.TBMM'de...

KALP krizi sonucu hayatını kaybeden AKP Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Yüksel'in eşi Kadriye Yüksel, cenaze uğurlamasında baygınlık geçirdi.

TBMM'de düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve kabine üyeleri, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, eski bakanlar, CHP Grup Başkanvekili levent Gök, Meclis Başkanvekili HDP'li Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder, MHP Grup Başkanvekilleri Erhan Usta ve Erkan Akçay, eski ve yeni milletvekilleri,  Abdulkadir Yüksel'in eşi ve çocukları ile yakınları katıldı.

Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Yüksel'in eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti. Eşi Kadriye Yüksel, cenazeyi uğurlarken  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuğu sırada baygınlık geçirdi.  Gaziantep Belediye Başkanı AKP'li  Fatma Şahin ve kadın milletvekilleri fenalaşan Kadriye Yüksel'e destek olarak arabaya binmesini sağladı.

Öte yandan Abdulkadir Yüksel'in cenazesi memleketi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde ikindi nazamı sonrasında toprağa verilecek.

ABDULKADİR YÜKSEL KİMDİR?

Abdulkadir Yüksel, 3 Temmuz 1962'de Şanlıurfa Birecik'te doğan ABdulkadir Yüksel  Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirdi.  Birecik'te 10 yıl  Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Yüksel 2015 genel seçimlerinde AKP Gaziantep Milletvekili olarak Meclis'e girdi. Abdulkadir Yüksel evli ve 3 çocuk babasıydı.

Etiketler :