Handan Toprak Benli rakibine fark attı

Handan Toprak Benli rakibine fark attı
Metropoll araştırma şirketinin yaptığı ankete göre Avcılar'ın mevcut belediye başkanı Handan Toprak Benli, en yakın rakibi olan AKP Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy'a fark attı.

Araştırma şirketi Metropoll'ün yaptığı Ocak ayı araştırmasında toplamda 2600 kişi ile düzenlenen anket sonuçlarına göre Avcılar'ın mevcut belediye başkanı Handan Toprak Benli, en yakın rakibi olan AKP Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy'a fark attı.

Metropoll araştırma şirketinin Avcılar'da yaptığı ankette Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, AKP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Ulusoy'a yaklaşık 11 puan fark attı.

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenmesi planlanan yerel seçimlerde partilerin Avcılar Belediye Başkan Adayları aşağıdaki listedeki gibi olursa kime oy verirsiniz sorusuna Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli yüzde 48.4 oy alırken, AK Parti'nin adayı ise yüzde 37.8'de kaldı.

2014 yerel seçimlerinde de Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Avcılar'da AKP'nin adayı olan ve şu andaki mevcut AKP İl Başkanı Bayram Şenocak'a da 9 bin oy fark atmıştı.

Etiketler :