Haluk Levent uçakta uyurken, kaptan pilottan duygulandıran not!

Haluk Levent uçakta uyurken, kaptan pilottan duygulandıran not!
Ünlü sanatçı Haluk Levent uçakla seyahat ederken güzel bir sürprizle karşılaştı. Koltuğunda uyuyan Levent'e uçağın kaptan pilotunun bıraktığı not, ünlü sanatçıyı duygulandırdı. Haluk Levent, kurucusu olduğu Anadolu...

Ünlü sanatçı Haluk Levent uçakla seyahat ederken güzel bir sürprizle karşılaştı. Koltuğunda uyuyan Levent'e uçağın kaptan pilotunun bıraktığı not, ünlü sanatçıyı duygulandırdı. Haluk Levent, kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) çalışmalarını tebrik eden pilotun mesajını sosyal medyada paylaştı. Ancak bir tedbir alarak... Ünlü sanatçı, pilotun başına bir şey gelmesin diye üstünü karaladı.

HALUK LEVENT SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

"Uçakta uyurken Kaptan Pilot not bırakmış. Çok duygulandırdı beni. İsmini karaladım ne olur ne olmaz diye... AHBAP olarak çok daha güzel şeyler yapacağız söz!"

"UMARIM BU DOSTLUK BÜYÜYEREK ÇOĞALIR"

"Levent Bey, uçağımıza hoşgeldiniz. Sizi kokpitten çıktığımda gördüm. Konuşmak istedim ama uyuyordunuz. Sizi twitter'dan takip ediyorum. Sizi ve "Ahbap ekibini tebrik etmek istedim. Çok güzel işler başarıyorsunuz. Umarım bu dostluk büyüyerek çoğalır. Tekrar görüşmek üzere, selamlar; Kaptan Pilot"

DAHA FAZLA "AHBAP" HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN