Haluk Levent tek celsede boşandı

Haluk Levent tek celsede boşandı
Ünlü sanatçı Haluk Levent, daha önce boşanmaktan vazgeçtiği 13 yıllık eşi Nesrin Yonarlar’dan tek celsede boşandı.

Haluk Levent ile Nesrin Yonarlar Mahsun Kırmızıgül ile Erhan Aygün şahitlik yapmış 2004'te Sultanahmet'teki Binbirdirek Sarnıcı'nda sade bir törenle evlenmişti.

Çiftin nikahını dönemin Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci kıymıştı. Çiftin bir kızları dünyaya geldi. İddiaya göre mutlu giden evlilik sona erdi. Haluk Levent ile eşi üç yıl önce boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Ancak çocuklarının geleceğini düşünen çift boşanmaktan vazgeçti.

ÇİFT BOŞANDI

Haluk Levent ve eşi, İstanbul Aile Mahkemesi'ne 18 Aralık 2017 günü anlaşmalı boşanmak için yeniden dilekçe verdi. Çift fikren ve ruhen anlaşamadıklarını iddia ederek boşanmalarına karar verilmesini istedi.

Aradan bir gün geçtikten sonra sabahın erken saatlerinde adliyeye gelen çift, hakimin karşısına çıktı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılan anlaşmalı boşanma davasında çift boşanmalarına karar verilmesini istedi. Mahkeme çiftin talebini kabul ederek boşanmasına karar verdi. Mahkemeye sunulan boşanma protokolünde Haluk Levent'in çocuğuna nafaka vereceği ve okul masraflarını karşılayacağı öğrenildi.

Etiketler :