Haluk Levent sitem etti, Halk TV'den açık davet geldi: Sen bizim AHBAP'ımızsın!

Haluk Levent sitem etti, Halk TV'den açık davet geldi: Sen bizim AHBAP'ımızsın!
Sosyal medya platformu Twitter'da Halk TV resmi hesabı ile ünlü sanatçı Haluk Levent yazışması takipçilerin ilgisini çekti. Levent, teknik sorun nedeniyle canlı yayını yarıda kalan Mudanya konseriyle ilgili Halk TV'ye sitemde bulundu....

Sosyal medya platformu Twitter'da Halk TV resmi hesabı ile ünlü sanatçı Haluk Levent yazışması takipçilerin ilgisini çekti. Levent, teknik sorun nedeniyle canlı yayını yarıda kalan Mudanya konseriyle ilgili Halk TV'ye sitemde bulundu. Halk TV'den kendisine açık davet geldi. Ünlü şarkı da davete "♥♥" göndererek yanıt verdi...

TEKNİK SORUN NEDENİYLE YARIDA KALMIŞTI

Mudanya Belediyesi, Kurtuluş Savaşı sonunda imzalanan Mudanya Mütarekesinin yıl dönümde Haluk Levent konseri ile kutladı. Bu konser Halk TV'den de canlı olarak yayınlanacağı günler öncesinden duyurulmuş ve saatinde ekranlara gelmeye başlamıştı. Ancak yayının sesinde yaşanan teknik sorun nedeniyle canlı yayın yarı da kalmıştı.

HALUK LEVENT'İN SİTEMİ

Bugün akşam saatlerinde ise bir twitter kullanıcısı Haluk Levent ile Halk TV bir yerde etiketleyerek bir paylaşımda bulundu. Bunun üzerine Levent, canlı yayını yarıda kalan konserini hatırlatarak, "Canlı yayınlayacakları konserimin duyurusunu yapıp yarıda kesen Halk TV. Şikayetim kesmelerinden değil belli ki teknik bir sorundur. Yüzbinlerce takipçime yazmıştım izleyin diye. En azından bir özür gerekiyordu en azından" diye sitemde bulundu.

"HALK TV ÇAĞIRDI DA GİTMEDİM Mİ?"

Daha sonra "bu da sorun mu yani... konserinizi yayınlayan iyi ki halk tv var. değil mi kardeşim" diye yazan bir başka twitter kullanıcısına da ünlü sanatçı, "Buna kinlenmedim ki. Halk TV programa çağırdı da gitmedim mi? Bi sorabilirsiniz" yanıtını verdi.

"SEN BİZİM İZMİR MARŞIMIZ; AHBAP'IMIZSIN"

Halk TV olarak resmi hesabımızdan  "Size kızılır mı, küsülür mü... Sen bizim İzmir Marşımızsın, sen bizim Ahbap’ımızsın. En kısa sürede davet geliyor" mesajını yazdık. Halk TV'nin kapıları Haluk Levent'e açıktır.

ÜNLÜ ŞARKICI'DAN YANIT GECİKMEDİ!

Etiketler :